Разбрах
(1)
Ok

За нас

Стротех Инженеринг АД е официален представител на световно известния производител HYUNDAI за строителна техника, призната в цял свят със своята надеждност, икономичност, дълъг експлоатационен период и евтина поддръжка. Марката HYUNDAI е един от безспорните лидери в продажбите на строителна техника в България с присъствие от над 15 години. Сред клиентите на HYUNDAI са повечето фирми опериращи в строителния бранш, като и множество фирми от индустрията, публичния сектор, земеделието, горското дело, рециклирането на отпадъци и много други.

 

Стротех Инженеринг АД е българска компания. Фирмата оперира сервизни бази в София, Северна и Южна България, както и 10 мобилни екипи за осигуряване на реакция при нужда в рамките на до няколко часа във всяка точка на страната.

 

За гарантиране на комплексни решения за своите клиенти Стротех Инженеринг АД допълва гамата си от продукти с товарачи в малкия и средния клас от елитната германска марка KRAMER и багер-товрачи от номер две производител в Турция - SANKO  Group с марката MST.

 

Стротех Инженеринг АД е дилър и на технологично признатия KEESTRACK Белгия за трошачно-пресевни инсталации с доказани множество предимства по отношение на производителност и надеждност.

 

 

Стротех Инженеринг АД е сертифицирана по стандартите за качество ISO 9001-2015 и опазване на околната среда ISO 14001-2015.
 
Екипът на Стротех Инженеринг АД е съставен от висококвалифицирани кадри специализирали в централите на фирмите производители и сертифицирани за поддръжка на техниката по най-високите стандарти за качество на услугата.

 

 

Стротех Инженеринг АД подържа на склад повечето от стандартните машините и е в състояние да достави техника по изискване на клиента в най-къси срокове от централните складове на производителите в Европа.
 

Политика за защита на личните данни.

 

Hyundai Europe   Keestrack   Kramer   MST   Weber   Hyundai